Coaching

Al vele jaren ben ik werkzaam als psycholoog en loopbaancoach. Iedereen die moeilijk communiceert met collega’s, graag een andere baan wil, een medewerker wilt helpen, op zoek is naar een sparringpartner of met hele andere vragen of problemen omtrent de loopbaan te maken heeft, kan bij mij terecht als coach.

Ik bied graag professionele begeleiding bij uw persoonlijke ontwikkeling. Ik zoek graag samen met u uit wat u in beweging brengt en maak met plezier deel uit van de overbrugging van de kloof van waar u op dit moment staat en waar u heen wilt. Mijn hulp kan bestaan uit individuele coaching, het vaststellen van uw loopbaankoers, begeleiding bij het vinden van een baan of herintreding, de overgang naar een andere baan en vele andere vormen van loopbaancoaching.

Afhankelijk van uw doelen en wensen stel ik samen met u een begeleidingstraject samen. U bent namelijk degene die vaststelt wat u wilt bereiken. Ook zijn de resultaten mede afhankelijk van uw eigen inzet en participatie. Hier zal ik u overigens te allen tijde in begeleiden en sturen, zodat u het maximale resultaat behaalt.