Contact

U kunt mij bereiken via onderstaande contactgegevens.

Anjo van Lieshout (Eureka Studies)
Gz Psycholoog
(BIG geregisteerd: 09051573125-005)

Adres
Dr. P. van Hoeklaan 14
3571 WG Utrecht

Telefoon: 030-2733452
Mobiel: 06-24249619
E-mail: info@eurekastudies.nl

Ook kunt u het contactformulier hieronder invullen en versturen. Na ontvangst van uw bericht, zal ik zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Klachten

Eureka Psychologie is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Het NIP heeft een beroepscode opgesteld. Hierin staan richtlijnen, eisen en gedragsregels waar het werk van een behandelend psycholoog aan moet voldoen. Psychologen die aangesloten zijn bij het NIP moeten zich altijd aan deze beroepscode houden.

Waar mensen met elkaar werken, kunnen misverstanden ontstaan. Misschien bent u het met bepaalde zaken niet eens of bent u ontevreden. Het is raadzaam om uw ontevredenheid met uw psycholoog zelf te bespreken. Komt u er samen niet uit dan kunt u overwegen over te stappen naar een andere psycholoog. Via uw huisarts kunt u een doorverwijzing krijgen naar een andere psycholoog.

Wanneer u ontevreden bent over het beroepsmatig handelen van de psycholoog en u komt er samen met de psycholoog niet uit dan kunt u overwegen een klacht in te dienen.

Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van het NIP of de Landelijke Vereniging van Eerstelijnspsychologen (LVE).

Geef een reactie