Eerstelijns Psycholoog

Indien u op zoek bent naar een psycholoog zit u hier helemaal goed. Bij de psychologische klachten die het meest bij mensen voorkomen kan ik u psychologische hulp bieden. Dit zijn klachten zoals interpersoonlijke problemen, depressieklachten, angstklachten, verwerkingsproblemen en spanningsklachten. Als psycholoog onderzoek ik uw klachten en kan ik u helpen om deze klachten te behandelen. Van welke leeftijd u ook bent en welke achtergrond u ook heeft, bij mij bent u altijd welkom.

De behandeling die wordt gekozen, wordt samengesteld op basis van de gestelde diagnose en u als individu. Deze is altijd gericht op het beheersbaar maken of beëindigen van uw klachten en de problemen die daaruit voortkomen. Als psycholoog werk ik laagdrempelig en kunt u bij mij terecht voor maximaal 12 sessies. Daarbij kunt u na een verwijsbrief van uw huisarts direct terecht en hanteer ik een gestructureerde en heldere werkwijze. Continu streef ik naar een aangename sfeer en zorg ik er voor dat u zich op uw gemak voelt. Wanneer u zich op uw gemak voelt, kunnen namelijk de beste resultaten behaald worden.

Voor een eerste kennismaking met mij als psycholoog kunt u contact opnemen via de contactgegevens die op deze website staan vermeld. Als u vandaag nog contact opneemt, kunnen we een afspraak maken voor een ontmoeting op korte termijn. Aan het eind van ons eerste gesprek kunnen we vervolgens bepalen welke vervolgstappen we kunnen nemen om uw klachten te behandelen.