Volwassenen

Heeft u dilemma’s op het werk, thuis of in de relatie met uw partner? Vervelende klachten die de kwaliteit van uw leven belemmeren of lichamelijke klachten zonder medische oorzaak? Dan kan Eureka Studies iets voor u betekenen! We onderzoeken uw klachten en bied behandelingen aan  om deze klachten te verhelpen. Jong en oud, welke achtergrond u ook heeft, bij ons bent u van harte welkom.

Wellicht vereist uw hulpvraag diagnostisch onderzoek. Diagnostisch onderzoek biedt inzicht in de aard en ernst van uw klachten. Door een juiste inventarisatie van de problemen en vraagstukken kan er een effectief plan worden uitgewerkt. Daarna zal samen met u een passende behandeling worden gekozen.

Wanneer er een duidelijk beeld is van de problematiek kan de behandeling een advisering, therapie of training behelzen. Afhankelijk van de situatie kan de duur en type behandeling uiteenlopen. Eureka Psychologie biedt een breed scala aan behandelingen onder andere relatietherapie, loopbaancoaching, gezinstherapie, cognitieve gedragstherapie, en traumaverwerking.

Op de pagina’s in dit menu vindt u meer over de verschillende trajecten die u bij ons kan volgen.