Wat kan ik verwachten?

Veel mensen hebben in hun leven wel eens de behoefte om met een psycholoog te praten. Dat kan bijvoorbeeld wanneer er veel verandert in uw leven of wanneer er in korte tijd veel op u afkomt. Dit kan zowel in uw privésituatie als op het werk voorkomen, maar ook een combinatie van beide is niet uitzonderlijk.

Maak dan eens een afspraak met een psycholoog die uw luisterend oor is en u kan sturen bij het maken van keuzes in uw leven. Daarbij kunt u met mij altijd uw gevoelens bespreken en bied ik desgewenst coaching en begeleiding.

Als GZ-psycholoog streef ik er continu naar dat u zich op uw gemak voelt, zodat u eenvoudig over uw gevoelens kunt praten. Samen met u kijken we waar u precies tegenaan loopt en pluizen we geduldig en zorgvuldig de oorzaak hiervan uit. Hierbij kijk ik als psycholoog samen met u of er een rode draad te ontdekken is en hoe u om kunt gaan met negatieve signalen, zoals stress of onvrede.

Afhankelijk van uw klachten en u als persoon, stel ik samen met u gedurende de therapie een behandelplan samen. Naar aanleiding van uw situatie en klachten wordt allereerst de oorzaak van de klachten naar voren gehaald. Vervolgens werken we gezamenlijk toe naar afname van de klachten. Ik ben altijd nauw betrokken bij u als individu en bij uw gevoelens. Daarbij werk ik graag informeel en streef ik naar een open en rustige sfeer waar ruimte is voor diepgang, maar ook voor een lach.

Vanuit mijn psychologenpraktijk behandel ik een grote diversiteit aan klachten. Daarnaast bied ik (loopbaan)coaching en relatietherapie aan, maar ben ik ook actief als kinderpsycholoog. Door de brede kennis die ik bezit, ben ik in staat snel verbanden te leggen en combinaties te maken. Samen met mijn kennis van mensen, vind ik snel diepgang en weet ik in korte tijd al resultaat te behalen. Ga nu ook samen met mij op zoek naar een doeltreffende oplossing en kies voor Eureka Studies.